Kiki’s What If

WB oh wb!

No, that is not Woobin. Itu WB beneran alias writer block. Bulan lalu bahkan modemku hangus sia-sia kuotanya lantaran aku tidak menulis apa pun di blog. Inilah salah satu alasanku sok ide mengajukan diri untuk ikut games Q&A versi terbaru dari Kak Put.

Peringatan, bikos pertanyannya sangat ‘aku’ sentris, cobalah untuk bertahan saat membaca isi andai-andaiku yang tidak ketolongan ini yaa. Here we go :

  1. If you could excel one thing in one hour, what would it be? (please note: ONLY ONE ANSWER).
    • Playing musical instrument.
    • Not being a tone deaf is definitely my no 1 dream.
  2. If you were reborn into any fictional character, who would you want to be?
    • Annabeth Chase of Percy Jackson Universe. Salah satu karakter cewek favoritku selain Hermione Granger adalah Annabeth. She’s smart, great strategist, skilled warrior and know how to flirt and poke a fun on her boyfriend, Percy wkwkwk
  3. If you could commit any crime without having to deal with the consequences, what would it be?
    • Culik EXO atau BTS (atau dua-duanya), dibawa pulang ke rumah, terus jadi hiburan pribadi, hohoho
  4. If there were a holiday in your honor, what would it celebrate?
    • International Reading Day!
    • Toko buku bakal buka seharian penuh dan setiap buku bebas dibaca pada saat itu, wihiiii~
  5. If you could date any person, be it real person or fictional characters, dead or alive, which person would you date?
    • I would date @lokalpcy (Serius deh karakter Ceye-nya baper maksimal)
    • I would date Draco Malfoy (I believe I can lead him into The Light path and bring the best of him hahaha)
  6. If you could be in any place right now, where would it be?
    • West End’s London. Pleaseeee, I need to see Harry Potter and The Cursed Child Play so bad T.T
    • (I know some people out there already start to write new generation fan fiction #LOL)
  7. If you could remove one thing you loathe about yourself, what would it be? (please note: ONLY ONE ANSWER).
    • Bekas digigit nyamuk di tangan dan kaki (derita kulit sensitif)
  8. If you could change history, what would you change?
    • Tragedi lumpur Sidoarjo. Man, people can forget and life goes on, but victim still hurting and it left without any kind solution. Tsk, tsk.
  9. If you had time and money to pursue any hobby, what would it be?
    • Nonton teater, drama musikal atau opera. Selalu suka pertunjukan klasik yang live di panggung dibandingkan film.
  10. If you were a piece of any kind of furniture, what would you be?
    • Chandelier
  11. If you could have an endless supply of any food, what would you get? (please note: ONLY ONE ANSWER).
    • Daging kambing!
    • (Dan kemudian kiki kolesterol)
  12. If people made a movie of your life, what would the title be and which actor would you want to play you?
    • Judulnya Struggle is Real, menceritakan lika liku kehidupan koas ala ala drama medis gituu
    • Lead actornya Logan Lerman (bayangin dia paka jas dokter, OMO!), terus yang jadi lead actress a.k.a aku adalah…. Emma Watson (LALALALA~)
    • Atau kalau diremake versi Korea, lead actor will be Park Bogum and lead actress will be …. IU? (Heol~~)
  13. If you were a dessert, which one would you be? (please note: ONLY ONE ANSWER).
    • Choco lava – sweet, delicious, smooth
  14. If you were bitten by a vampire, at what age would you want to stuck?
    • 17? I’ll be an adult but basically still in my teen age hohoho
  15. If you were an Olympic athlete, what sport would you compete in?
    • Rifle shooting
  16. If you had to be a flower, which one would you like to be? (please note: ONLY ONE ANSWER).
    • Blue rose.
    • My younger sister used to call me that and why blue? Because I love blue (referring to the next question)
  17. If you were a color, what color would you be? (please note: ONLY ONE ANSWER).
    • Sky blue!
  18. If you were a spy, what would your codename be? (please note: ONLY ONE ANSWER).
    • PaperPlane
  19. If you had a theme song that played whenever you walked into a room full of people, what song would it be? (please note: ONLY ONE ANSWER).
  20. If someone gave you an island, what would you name it? (please note: ONLY ONE ANSWER).
    • My name ofc. Kapan lagi coba nama sendiri bisa muncul di peta
  21. If you were a tree, what and where would you be? (please note: ONLY ONE ANSWER).
  22. If you were to be a natural element, which would you rather be: air, earth, fire, water?
    • Air, invisible but not that invisible
  23. If you were heading out on a road trip right this minute, name three things you don’t want to miss?
    • Bantal leher (biar ga pegel), dompet (biar bisa jajan) dan supir cadangan (biar gantian kalau capek nyetir)
  24. If you were a scientist, what would you invent?
    • Mesin Manipulasi Emosi
  25. If you could say something to whoever read this, what would you say?
    • Terkhusus Kak Put, terima kasih sudah di-mention dan semoga memuaskan kekepoan
    • Untuk yang lain, semoga tidak tenggelam terlalu jauh dalam imajinasi ‘kiki’ sentris ini

 

Sampai ketemu di game lainnya!

Advertisements

2 thoughts on “Kiki’s What If

  1. KIKI AYO KITA JOIN FORCES NYULIK BTS JAHAHAHAHA COUNT ME IN! YA AMPUN AKHIRNYA YHA KAMU JATUH DALAM PERANGKAP BTS JUGA HAHAHAHA (I’M A PROUD FRIEND HERE). WELCOME TO THE CLUB BRUH! BULTAEROUNE!

    – annabeth indeed tipikal karakter wanita kesukaanku! apa ya, mandiri, great strategist as you implied, dan strong wuhuuuu. dan kalo udah pull any jokes towards percy tuh HAHAHAHAHA kocak lah xD
    – toko buku bakal buka seharian penuh, gratis, boleh baca di tempat (yang cozy, full of bantal empuk, kopi, wangi ruangannya wangi kertas lama yang enakeun), boleh bawa pulang juga. ya allah heaven banget inimah aku juga pengen kiiii :”)
    – hp and the cursed child lagi main yah :”( kujuga ingin nonton. kenapa nggak difilmin aja sih yha. minimal direkamin terus ditayangin deh di tipi huft.
    – oh my god kenapa kamu kebalikannya akuuu. aku paling anti sama daging kambing :((
    – BUNGANYA BAGUUUUS.
    – hayuklah kita having trip sama-sama ki, entar gantian nyetir hahahahaha xD

    yokshi lah kikiii! semoga writer’s block kita cepet-cepet selesai yah. aamiin! hehe.

    Like

    1. HAHAHA GAWAT INI MAH! Kusudah berjanji habis EXO ga lagi deh, eh tak bisaa. BTS STYLE CHARM IS HARD TO RESIST U.U AYOK KITA BIKIN PLAN NYULIK!!
      -iyaa ku baper maksimal habis liat foto2 dari ig pottermore. kalau dari review Time (sampai kepo ke situ dasar niat) emang cerita 19th kemudian cocok banget jadi pentas teater, bukan material film atau buku. Tapi kan yg ga bisa nonton kasian #curhat
      -hayuk hayuk having trip untuk culik BTS wkwkwk
      aamiin!! iya nih kusedih diterima di ws malah lagi wb pula, ga ngepost apa-apa udah mau sebulan heuheu.

      Like

Your Review, Please....?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s