[1st DKFI EVENT] Cell in Dungeon – qL^^

Late birthday gift 🙂

Do Kyungsoo Fanfiction Indonesia

a special birthday project for Do Kyungsoo by qL^^

.

Casts : Do Kyungsoo, Lee Cheonsa (OC)

Genre : Angst, Saeguk/History, Family

Lenght : Oneshot

Rating : General

.

.

Disclaimer : This is work of fan fiction. Names, places and any historical data are mentioned just for plot development. No profit is intended. Please, do not copy paste!

.

.

CID

Cell in Dungeon

View original post 1,664 more words

Advertisements

2 thoughts on “[1st DKFI EVENT] Cell in Dungeon – qL^^

  1. Hai qi! Sebenere aku baca ffnya di blog sebenernya tadi hehe. Tapi aku komen di sini aja boleh kaaan? Kebayang soalnya kalo komen di sana bakal lewat proses moderation dulu wkwk, makanya mendingan di sini ajadeh xD dan ceritanya heart-breaking bangeeeet huhu. Duh kamu mah ih jago banget bikin yang bittersweet giniii :(( dan kyungsoo pake hanbok itu emang bener bener mengalihkan dunia lah hahaha

    Like

    1. haduh kamu mau komen di sini mau di sana tetep aku senang bacanya hehe. tadinya aku takut ffnya boring banget tapi syukurlah kalau engga. setuju banget soal Kyungsoo dan hanbok, mungkin adakalanya dia bisa coba main saeguk kayak Im Siwan wkwkwk
      thanks udah baca fika 🙂

      Like

Your Review, Please....?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s